Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Congres Voka Health Community - Toekomstgericht hervormen van welzijn en zorg
Save the date Congres

Congres Voka Health Community - Toekomstgericht hervormen van welzijn en zorg

save the date

Zorg moet anders en beter als we de kwaliteit, menswaardigheid, duurzaamheid, betaalbaarheid en toegankelijkheid van ons systeem willen behouden. Maar hoe bereiken we meer kwaliteit, veiligheid en efficiëntie in welzijn en zorg? Hoe komen we tot een bredere digitale welzijns- en zorgondersteuning en de nodige onderlinge connecties? Hoe slagen we er in om binnen vijf tot tien jaar de muren weg te werken zodat de zorg voor elke burger één traject is met de inzet van professionals, mantelzorgers, technologie en informatie? 
 

Als de juiste drivers zoals financiering, programmatie, zorgstrategische planning en digitalisering goed komen te staan, zal dat al veel in beweging brengen. Maar we hebben ook nood aan eenheid van visie, leiderschap en aansturing. Doe de dingen samen, als één geheel! 

Tijdens het jaarlijks congres van Voka Health Community willen we een verschuiving van het denken teweegbrengen, willen we de breuklijn tussen cure en care wegwerken en willen we elke stakeholder inspireren met best practices uit binnen- en buitenland. Na de verkiezingen van 26 mei is dit het ideale moment om een ruim wederzijds engagement op te nemen en een gezamenlijk plan op tafel te leggen. En dit ten voordele van elke burger en de kwaliteit, innovatie en toegankelijkheid in welzijn en zorg.

Het jaarlijkse Health Community Congres is voor elke organisatie in de zorgsector een topevent om naar uit te kijken. Het biedt u een ideaal netwerkmoment en is telkens een bron van nieuwe inspiratie om samen na te denken over de volgende noodzakelijke stappen in de eigen (zorg)organisatie, in de overlegstructuren en in het beleid. 

Met reeds bevestigde bijdrages van:
Cordula Wagner (NIVEL)
Marc Herremans en Lieven De Maesschalck (REVAlution Center)
Aki Puustjärvi (Health Village Finland)
Stef Heylen (Janssen Pharma)

Moderatie door Dennis Van den Buijs (VRT)

Noteer alvast het Health Community congres in uw agenda op dinsdag 24 september. We verwachten u in de eventlocatie Den Berg te Londerzeel.

Adres

Den Berg
Bergkapelstraat 98
1840 Londerzeel

Wanneer

Prijs

€125 (leden Health Community)
€125 (zorgorganisaties lid van Voka)
€200 (niet-leden Health Community)

Patiëntenorganisaties, die lid zijn van Voka Health Community kunnen gratis deelnemen aan deze sessie. Let wel, er wordt een no-show-fee van €65 gehanteerd bij het niet tijdig annuleren van de deelname.

Prijzen excl. btw - betalen doet u na ontvangst van onze factuur.

Voorwaarden

De deelnameprijs blijft volledig verschuldigd tenzij de annulatie ons schriftelijk bereikt uiterlijk op 17 september 2019. Een vervanger mag steeds uw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

ING
Proximus
SD Worx
Grant Thornton
Logo Athlon
Logo Premed
Logo G4S
Logo Randstad